Nieuwe bedrijfsnaam

Zoals u kunt zien is sinds een tijdje mijn bedrijfsnaam gewijzigd en wordt er nog hard gewerkt om alle wijzigingen af te ronden. Zoals je kunt zien staat bijvoorbeeld linksbovenin nog de oude bedrijfsnaam en als je de oude websitenaam, waar de oude bedrijfsnaam natuurlijk nog in verwerkt zit, intoets in de zoekbalk van je browser dan kom je ook gewoon bij de juiste website uit. Ik hoop dat dit binnen korte tijd allemaal afgewerkt is.
Vanwege de uitbreiding van de werkzaamheden was de voormalige bedrijfsnaam te beperkend geworden. Belangrijke werkzaamheden die er de laatste tijd bij zijn gekomen zijn natuurlijk het drachtscannen voor de koeien en de sportmassage voor de paarden. Ontzettend leuk vind ik het dat ik de opleiding tot sportmasseur voor paarden nu volledig heb afgerond. Naast het masseren alleen was er een uitgebreider deel van deze opleiding dat ging over o.a. T-touch, zadels, voeding en training, waardoor alle inzichten die je opdoet een nog bredere visie krijgen. 
Naast het masseren en drachtscannen zullen er nog meer werkzaamheden bij gaan komen: bit-fitting voor paarden, dus het aanmeten van een goed passend bit en/of hoofdstel, en paardencoaching. Momenteel zijn deze twee opleidingen nog niet afgerond dus vandaar dat ze nog niet zichtbaar zijn op de website als aangeboden dienst. Bent u toch benieuwd wat het inhoudt en/of heeft u vragen(daarover)? Via de mail, app of telefoon kunt u mij contacten en ik zal uw vragen graag beantwoorden.

Groetjes van mij weer en misschien wel tot spreeks!

23-09-2021 13:40 door Riekie